Contact

Meer informatie over het programma Huren met Energie:

Masterclass Huren met Energie en The Natural Step

Datum dinsdag 9 november
Tijd 9:00 uur – 16:00 uur
Locatie Platform31, Koningin Julianaplein 10, Den Haag
Prijs Deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvend

Verduurzaming van de sociale huurvoorraad is breder dan alleen energie. Het verbindt vele beleidsterreinen. Dit brengt kansen met zich mee, maar uit de praktijk blijkt nog vaak dat een integrale aanpak een uitdaging is. Hoe pak je dit aan? Hoe maak je ambitieuze, en realistische prestatieafspraken over energiebesparing waarin zowel gemeente, corporatie als huurdersorganisaties zich kunnen vinden?

Masterclass

Deze en andere vragen komen aan de orde tijdens een masterclass over verduurzamen die The Natural Step houdt in samenwerking met de gemeente Eindhoven en Woonbedrijf.

In de masterclass komen een aantal casussen aan de orde. Sprekers zijn onder meer Joop Ketelaers (gemeente Eindhoven), Rob Bogaarts (Woonbedrijf) en Berend Aanraad (The Natural Step).

Voor wie?

Bestuurders, beleidsmedewerkers en projectmanagers van woningcorporaties. Wilt u werken aan de verduurzaming van de huursector en verder komen met bovenstaande vraagstukken? Wilt u meer te weten komen over het opstellen van ambitieuze maar realistische prestatieafspraken en het gezamenlijk waarmaken van ambities? Dan is deze masterclass iets voor u.

Meer informatie