Contact

Meer informatie over het programma Huren met Energie:


Deel deze pagina via:

EnergieAmbassadeurs


Goede expertise is een must. Vandaar dat onze ervaren EnergieAmbassadeurs klaar staan u te ondersteunen bij het opzetten, aanscherpen, implementeren en uitvoeren van uw energie- en woonlastenbeleid: Peter Hopmans, Charlie Kock, Peter Linders, Jeffrey Mennen en Emirto Rienhart.

Afhankelijk van uw behoefte is de ambassadeur uw klankbord, denkt met u mee of helpt concreet met het opzetten, verbeteren of uitvoeren van uw beleid. U kunt de ambassadeur bijvoorbeeld inzetten voor het verkrijgen van inzicht in de effecten en kosten van diverse typen energiemaatregelen, verankering van uw aanpak in de organisatie, het organiseren van draagvlak bij bewoners, tools voor energiezuinig gedrag, het benutten van mogelijkheden voor financiering en subsidies en samenwerking met andere corporaties.

De EnergieAmbassadeurs helpen u kansen op een energiezuinige woningvoorraad en energiebewust gedrag van bewoners te verzilveren, met als doel natuurlijk betaalbaar, comfortabel en veilig wonen. Zij richten zich primair op strategische en tactische vraagstukken waar u tegenaan loopt. Maar ook als het nodig is operationele zaken beet te pakken om strategische vraagstukken op te lossen, steken zij graag de handen uit de mouwen.

Hieronder vindt u meer informatie over de ambassadeurs en voorbeelden voor hun inzet (klik op de namen). De ambassadeurs werken regionaal.

Snel weten wat het programma Huren met Energie voor u kan betekenen? Download deze flyer. Met contactgegevens van de EnergieAmbassadeurs, die u helpen met beleid, plannen en afspraken.Zie ook de flyer over prestatieafspraken